11/09Pro tips

Hoe laat je zien dat jij de beste speler bent?

- Het Advanza Team

Jaarlijks bezoeken ruim 200.000 klanten Advanza.nl om een vakman in te huren. Veel personen keren regelmatig terug om hun ‘to do’ lijst af te werken. Advanza ging in gesprek met trouwe klanten om te vragen waar zij op letten bij het selecteren van een professional. Iedereen die een offerte aanvraagt, wordt – na het invullen van de aanvraag – verwezen naar de profielpagina van een select aantal bedrijven. Beeldmateriaal op de profielpagina blijkt een cruciale rol te spelen in het keuzeproces.

Foto’s zijn een ideale manier om jou en je bedrijf te leren kennen. Voor potentiële klanten is het plezierig om een gezicht achter jouw bedrijfsnaam te zien en om een blik te werpen op jouw werk. Welke foto’s zijn geschikt om op je profielpagina te plaatsen?

1. Jij ‘in actie’

Of je nu schilder bent, zonnepanelen installeert, jaarrekeningen opstelt, cv-ketels installeert of bruidstaarten decoreert; foto’s waarop jij ‘in actie’ te zien bent, zorgen voor een toename van het consumentenvertrouwen.

2. Jouw team

Portretfoto’s van medewerkers geven een gezicht aan je bedrijf en stralen betrouwbaarheid uit. Het ‘gezicht’ naar buiten toe is bepalend voor veel organisaties: het zorgt voor een betere experience en conversie.

3. Voorbeelden van opdrachten

Fotografie is bij uitstek geschikt om recente opdrachten te presenteren. Als chefkok laat je watertanden met een foto van een zalmtartaar, als makelaar creëer je verhuisplannen met een foto van een mooie loft, als keukenspecialist zorg je voor verlangen naar een nieuw keukenblok met een foto van een droomkeuken.

4. Jouw werkplek

Beeld spreekt. Toon potentiële klanten jouw werkplek: of het nu gaat om een kantoor, een fotostudio, een praktijkruimte aan huis of een drukkerij. Laat zien dat de klant bij jou aan het juiste adres is!

5. Tevreden klanten

Niets is mooier dan een glimlach van een tevreden klant! Ben je advocaat en heb je een rechtszaak gewonnen? Ben je diëtist en heeft jouw cliënt zijn streefgewicht bereikt? Ben je dj en heb je een evenement tot een groot feest gemaakt? Laat zien hoe je jouw klanten van dienst bent geweest: leg de vreugde vast in de natuurlijke setting.

Doe je voordeel met deze tips en log direct in op mijn.advanza.nl Laat zien wat jouw bedrijf doet, kan en waarom jij de beste speler in de markt bent!